Näin teet tarjouspyynnön

Oletko epävarma soveltuuko valitsemasi tuotteet käyttötarkoitukseesi? Suunnitteletko mahdollisesti suurempaa kokonaisuutta ja haluat asiantuntijan apua tuotteiden valinnassa? Oletko mahdollisesti yritysasiakas ja haluat jättää tarjouspyynnön ennen tilauksen vahvistamista?

 

Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita ostamaan. Jättämällä tarjouspyynnön, saat henkilökohtaisen tarjouksen myyjältämme, joka auttaa sinua ostopäätöksen kanssa.Tapa 1. Lähetä sähköposti osoitteeseen myynti@kivitori.fi

 

  • Kirjoita sähköpostiin nimesi, tarjouspyyntöön haluamasi tuote/tuotteet, koko, määrä ja toimitusoite sekä mahdolliset lisätiedot tai kysymykset.

 

Tapa 2. Chatin tai yhteydenottolomakkeen kautta

 

  • Voit tehdä tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen ja chatin kautta. Tietokoneella chat/yhteydenottolomake löytyy sivun oikeasta laidasta. Puhelimella ja tabletilla sivun oikeasta alakulmasta. Täytä lomakkeeseen nimesi, haluamasi tuote/tuotteet, koko, määrä ja toimitusoite sekä mahdolliset lisätiedot tai kysymykset.

 

Tapa 3.

 

Voit tehdä tarjouspyynnön lisäämällä haluamasi tuotteet tarjouspyyntöön painamalla tuotekortilla ”Lisää tarjouspyyntöön” -painiketta. Tuote siirtyy tällöin tarjouspyyntöön, joka näkyy sivuston oikeassa ylälaidassa. Pääset tarkastelemaan tarjouspyyntösi sisältöä siirtymällä Tarjouspyyntö -välilehdelle.

Tarkista tarjouspyyntösi sisältö ennen sen jättämistä. Kun olet tyytyväinen tarjouspyyntösi sisältöön, jatka eteenpäin seuraamalla Tarjouspyyntö -välilehdellä olevia ohjeita. Verkkokaupassa nähtävät myyntierät ovat monien tuotteiden osalta varastoeriä, mutta toteutamme myös tarkkoja myyntieriä neliöittäin. Voit pyytää tarjousta tarkasta määrästä lisäämällä tarjouspyyntösi viestikenttään haluamasi määrän.

Mikäli tarjouspyyntöä tehdessä on ongelmia, voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme. Voit myös tutustua tuotteisiin myymälöissämme Helsingissä ja Orivedellä. Katso tarkemmat yhteystiedot tästä.