Tietoa meistä

Kivitori.fi on vuonna 2013 perustettu kivituotteiseen ja -rakentamiseen erikoistunut verkkokauppa. Tavoitteenamme on olla laajan kivivalikoiman erikoisliike, joka asiakkaidemme ympäri Suomen on verkon kautta helppoa tavoittaa.
 

Oman tuotannon, maahantuonnin ja laajojen yhteistyöverkostojemme avulla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajan ja hyvän valikoiman erilaisia kivi- ja oheistuotteita. Kivitorin tuotevalikoimasta löydät mm. pihakivet, sisustuskivet, kivitasot, laastit, kivirakentamisen tarvikkeet ja työkalut sekä mullat ja kuorikatteet.

Päävarastomme ja varastomyymälämme sijaitsevat Orivedellä hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 35 km Tampereelta pohjoiseen päin. Pääsääntöisesti toimituksemme lähetetään myymälämme varastolta mutta toimitamme tavaraa suoraan myös tavarantoimittajimme varastoista ympäri suomen. Pitkäaikaiset kuljetussopimuksemme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, nopeat ja edulliset kuljetukset koko maahan.

Vaikka olemmekin verkkokauppa, pyrimme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan ja laadukkaaseen palveluun. Mikäli jokin askarruttaa mieltäsi, kysy ihmeessä ja pyrimme auttamaan parhaan osaamisemme mukaan.